Producten op maat

Diensten

Omdat we geloven in de werking van groen bieden we verschillende diensten en producten aan om meer groen in uw leefomgeving te brengen.
We maken groene muren. Levende voor buiten of geconserveerde mos-creaties voor binnen.
Verder kunnen we u bijvoorbeeld helpen om uw tuin 'bij' vriendelijk te maken.

Bel of mail gerust om met ons te sparren over uw wensen en onze mogelijkheden!

Alle producten

Bijenhotel op Maat

Bijenhotel op Maat

Om de bijen een handje te helpen maken we met ons team heel graag een bijenhotel voor uw school of uw bedrijf maar ook in uw wijk of bij u thuis. In welke vorm of stijl mag u bepalen. Wij zorgen voor de expertise over werkende nestgelegenheid voor de solitaire bij.

Bij-vriendelijke-tuin Aanleg

Bij-vriendelijke-tuin Aanleg

Graag helpen we met het aanleggen van een 'bij' vriendelijke tuin. Veel bloeiende planten, struiken en bomen zorgen ervoor dat er het gehele bijenseizoen bloeiende planten in de tuin staan. Natuurlijk zorgen we ook graag voor meer nestgelegenheid voor de bijen.

Groene muur van Sedum

Groene muur van Sedum

Een prachtige groene muur die het hele jaar door groenblijvend is. Deze sedum-muren verbinden we aan de waterafvoer van uw dak waardoor water geven niet nodig blijkt. Een sieraad aan huis en een bron van leven voor de bijen en zweefvliegen als het sedum in bloei staat.

Mosmuren

Mosmuren

Dat groen goed doet is inmiddels onomstotelijk bewezen. We doen het goed op groen. Daarom maken we bij het GreenArtLab groene muren of schilderijen voor binnen. Sfeervol en altijd rustgevend om naar te kijken. Deze muren zijn tevens geluidsabsorberend waardoor ook akoestisch een fijn klimaat ontstaat.